Netflix heeft bekend gemaakt dat de young adult-dramaserie Outer Banks een tweede seizoen krijgt! Helaas is nog niet bekend wanneer je seizoen 2 op de streamingdienst mag verwachten.

Outer Banks verlengd met seizoen 2

Op 15 april verscheen het eerste seizoen van Outer Banks op Netflix. De young adult-serie volgt een groepje tieners (de Pogues) in een fictieve stad op de Outer Banks, waar ze hun strandvakantie hopen te vieren. Van zon, zee en andere leuke dingen is echter geen sprake… De tieners worden slachtoffer van een orkaan, die meteen alle voorzieningen, waaronder stroom en het internet, plat legt. Wat volgt, is een zoektocht naar een vermiste vader en een verborgen schat! En die formule blijkt interessant genoeg voor een tweede seizoen:

Deze Outer Banks-acteurs zijn een setje

Uiteraard is een young adult-serie echter ook niet compleet zonder wat romantiek… Die in het echte leven blijkbaar ook besmettelijk bleek! Zo vertelden we jullie eerder over een schattig kiekje waarop John B-acteur Chase en Madelyn, die Sarah Cameron speelt, zich gezellig samen verlekkeren aan wat eten en een fles wijn.

Article continues after the ad

Tweede seizoen Outer Banks terug op Netflix

Naar verwachting keren er een hoop bekende gezichten terug voor Outer Banks seizoen 2. Ook achter de schermen blijft de situatie ongewijzigd: de showrunners en executive producers blijven allemaal aan.

Helaas heeft het tweede seizoen van Outer Banks nog geen releasedatum. Als kleine troost bieden we jullie daarom dit fijne toplijstje met de 7 beste young adult-films ooit. Daarnaast vertellen we jullie natuurlijk elke maand wat er allemaal al wél te zien is op Netflix, zoals in dit overzicht voor augustus.