Vikings: Valhalla, eerste beelden

Netflix-fans van over de hele wereld werden gisteravond op hun wenken bediend met releasedata, trailers en zelfs de aankondiging van een nieuw seizoen Sex Education. Maar er is meer! De streamingdienst deelde namelijk ook de allereerste beelden van Vikinigs: Valhalla. 

Article continues after the ad

De spin-off van Vikings is nog niet eens begonnen, maar is nu al verzekerd van maar liefst 24 afleveringen verdeeld over drie seizoenen!

Het verhaal

De door Vikings-medebedenker Jeb Stuart gemaakte Vikings: Valhalla speelt zich ongeveer 100 jaar na de gebeurtennissen af in Vikings. De Noormannen hebben Engeland bijna helemaal veroverd, maar onderling zijn ze niet blij. Er dreigen conflicten tussen de vikingen die zich tot het christendom hebben bekeerd én degenen die de oude goden nog aanhangen.

Hoofdrolspelers

De hoofdrollen in deze spin-off zijn weggelegd voor Harald Hardrada (Leo Suter), avonturier Leif Eriksson (Sam Corlett) en de Noorse religieus leider Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), de zoon en dochter van Vikings-personage Erik the Red (Erik Johnson).

Sneak peek

Genoeg gepraat over wat we kunnen verwachten. Je komt hier namelijk vast voor de eerste beelden. Bekijk dus maar snel de teaser hieronder!

Wanneer Vikings: Valhalla op Netflix verschijnt, is nog niet duidelijk. We houden het in de gaten! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.