Army of Thieves, Netflix

Heb je genoten van Zack Snyders Netflix-zombiefilm Army of the Dead? Dan is dit je geluksdag. De teaser-trailer van de langverwachte prequel Army of Thieves is namelijk uit! 

Article continues after the ad

Eerder konden we al genieten van wat exclusieve beelden op het Twitter-account van Zack Snyder, maar daar blijft het dus niet bij. 

Roofoverval plegen

Het verhaal van Army of Thieves speelt zich af vóór de gebeurtenissen van Army of the Dead, dus tijdens de beginfase van de zombie-uitbraak. Ludwig Dieter, de komische kluiskraker, is pas net begonnen aan zijn carrière en wordt samen met zijn crew ingehuurd door een mysterieuze vrouw om een overval te plegen. En niet zomaar eentje. De groep plant een roofoverval op een reeks legendarische, niet te kraken kluizen in Europa! 

Ben je nu benieuwd hoe dat eraan toegaat? Je bekijkt de teaser-trailer hieronder!


Megaproductie

Deze prequel mag dan doorgaan op de 'verre van perfecte' film Army of the Dead, maar Zack Snyder is er dit keer slechts bij betrokken als producent. Haters kunnen dus opgelucht ademhalen! De regie is wel in handen van Matthis Sweighöger, juist tevens de hoofdrolspeler van het geheel. Hij deelt het 'witte doek' met GoT-ster Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin en Jonathan Cohen. Hopelijk kan dit olijke vijftal de hoge verwachtingen waarmaken.

Wanneer Army of Thieves precies op Netflix verschijnt, is vooralsnog niet bekend. We houden het in de gaten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.