Sarah Jessica Parker als Carrie Bradshaw en Chris Noth als Mr. Big in Sex and the City

And just like that krijgen we toch Mr. Big in de Sex and the City-reboot! Even leek het erop dat Chris Noths personage niet zou terugkeren, maar nu maakt hij toch zijn opwachting in And Just Like That…

Hoe zouden we ooit een nieuw hoofdstuk van het verhaal van Sex & The City kunnen vertellen zonder onze Mr. Big?” vertelde uitvoerend producent Michael Patrick King aan Amerikaanse media. Veel fans kunnen dus opgelucht ademhalen! Met deze uitspraak is de terugkeer van Mr. Big, Carrie Bradshaws grote liefde, bevestigd.

Chris Noth

Begin 2021 leek dit nog heel anders te lopen. Toen claimde entertainmentwebsite Page Six dat Chris Noth naast Kim Cattrall niet aanwezig zou zijn bij de SATC-reboot. De acteur reageerde via social media op een fan die wilde weten waarom hij niet terugkeert als Mr. Big. “Nou, als Page Six het zegt moet het wel waar zijn,” vertelde hij met een mysterieuze knipoog.

Article continues after the ad

And Just Like That…

De tiendelige serie van HBO Max pakt de draad weer op met Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon). De vijftigers banjeren nog steeds door New York en krijgen gezelschap van een nieuw non-binair personage. Actrice Sara Ramirez kruipt in de rol van stand-up comedian Che Diaz die een podcast presenteert.

De releasedatum van And Just Like That… is nog niet bekend, maar de opnames voor deze HBO Max-serie gaan deze zomer van start in NYC.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.