Hoera! De sitcom Modern Family is terug op Netflix. Wat heet: je kunt straks niet alleen terecht voor de acht seizoenen die al eerder te zien waren op de streamingdienst, maar voor het eerst ook voor seizoen 9 én 10!

Nu 8 seizoenen Modern Family op Netflix

Modern Family keert na een paar maanden afwezigheid eindelijk terug op Netflix. Het gaat in eerste instantie dus om de acht seizoenen die eerder ook al te zien waren op de streamingdienst. En daar hoef je helemaal niet lang op te wachten. De eerste acht seizoenen van Modern Family zijn namelijk vandaag toegevoegd aan het aanbod!

Dit is wanneer Netflix seizoen 9 en 10 toevoegt

Alsof acht seizoenen van Modern Family nog niet genoeg kijkplezier opleveren, voegt Netflix later deze maand ook meteen seizoen 9 en 10 toe. Dat doet de streamingdienst op 24 mei. Ook op deze twee seizoenen die nog niet eerder bij Netflix te zien waren, hoef je dus nog maar een paar weken te wachten.

Article continues after the ad

Modern Family seizoen 11 op Comedy Central

In totaal zijn er 11 seizoenen van Modern Family gemaakt. Dat laatste seizoen werd vorige maand afgesloten. In Nederland worden de meest recente afleveringen uitgezonden door Comedy Central. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 11 op Netflix verschijnt.