Love Victor

Zo'n 3 maanden geleden genoten we massaal van de lieve, maar ietwat brave reeks Love, Victor. De Amerikanen zitten echter niet stil, want onlangs is de trailer voor het tweede seizoen al verschenen! 

Article continues after the ad

De Amerikanen kunnen op 11 juni al genieten van het tweede seizoen. Of dat in Nederland - door de komst van Starr - ook zo is, valt nog even af te wachten. Gelukkig hebben we de beelden!

Moeilijkheden in relatie

In het tweede seizoen is er nog altijd geen 'happy end' voor onze Victor. Want hij mag dan wel aan het begin uit de kast komen voor zijn ouders, dat betekent nog niet dat hij volledig out and proud is. Vooral niet omdat hij moet dealen met een moeder die het er maar lastig mee heeft, een diepbedroefde Mia en de moeilijkheden die bij zijn openlijke homoseksuele relatie met Benji komen kijken.

Verscheurd door identiteit

Daarnaast brengt het ook de nodige dilemma's met zich mee, want Victor weet soms niet hoe hij zich moet gedragen in de buurt van zijn teamgenoten in de kleedkamer en de vrienden van zijn vrienden. Hij probeert bij iedereen net genoeg van zichzelf te laten zien, maar de vraag is hoelang hij dit precies volhoudt.

Bekijk de trailer hieronder! 

Love, Victor is in Nederland te zien via Disney+ Star.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.