Love Victor

Fans van de LHBT-serie Love, Victor kunnen opgelucht ademhalen. De Amerikaanse zender Hulu gunt de populaire reeks namelijk een derde seizoen. 

Article continues after the ad

Dit fijne nieuws komt anderhalve maand nadat de serie terugkeerde voor een tweede seizoen!

Aankondiging

"Je dacht toch niet dat we je zouden laten hangen, of wel soms?" zo schrijven de makers op het officiële Instagram-account. "Love, Victor keert terug voor een seizoen drie." Bekijk hieronder snel de gehele video.


'Brave' LHBGT-reeks

Love, Victor is het hartverwarmende en lieve serie-vervolg op de baanbrekende gay coming of age-film Love Simon. In de serie volgen we de 16-jarige Puerto-Ricaanse Amerikaanse Victor Salazar (Michael Cimino), een nieuwe leerling op Creekwood High School, tijdens zijn zoektocht naar zichzelf. Hij heeft het moeilijk thuis, moet zijn plekje vinden in een nieuwe stad en worstelt met zijn geaardheid. Wanneer het hem bijna te veel wordt, roept hij de hulp in van Simon om hem een handje te helpen. 

Nieuw seizoen op komst

In het derde seizoen staat Victor vast weer het een en ander te wachten, zoals relatieproblemen, familietaferelen en wat dacht je van een mogelijk nieuwe liefde? Wanneer het derde seizoen te zien is, en uit hoeveel afleveringen deze reeks nu bestaat, is vooralsnog niet bekend. 

Love, Victor is in Nederland te zien op Star, het nieuwe platform van Disney+.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.