Mena Massoud en Will Smith in Aladdin

Goed nieuws voor iedereen die nog zoekt naar iets om zondagavond te streamen: Disney+ heeft vandaag de live-action remake van Aladdin online geknald!

Article continues after the ad

En zo krijgt Disney's streamingdienst steeds meer vorm, al zal het qua aanbod voorlopig nog geen Netflix-achtige streamingdienst worden. 

Het sprankelende sprookje met de wonderlamp is terug! De live-action remake van Aladdin, met Will Smith als geest, is nu...

Geplaatst door Disney+ Nederland op Zondag 29 december 2019


Aladdin

Deze live-action remake van de animatieklassieker kwam halverwege 2019 uit. Uiteraard duiken we weer vol in Agrabah en zien we hoe straatschoffie Aladdin (Mena Massoud) het samen met zijn aapje Abu opneemt tegen de kwaadaardige magiër Jafar ('onze' Marwan Kenzari) - inclusief de nodige musical-nummertjes! Natuurlijk krijgt hij hulp van prinses Jasmine (Naomi Scott) en Genie (Will Smith). Het was zó'n groot kassucces, dat Disney al aan een sequel werkt

 

Will Smith

De film harkte meer dan een miljard dollar binnen en dat was waarschijnlijk niet alleen door de nostalgie-factor. Held Will Smith is natuurlijk een bios-magneet en dat zorgde mede voor het gigantische monsterbedrag. Maar... blijkbaar was zelfs Will een beetje onder de indruk van dit succes. Aladdin is blijkbaar zijn grootste film ooit!