John Boyega in Attack the Block uit 2011

Voordat John Boyega de wapens oppakte in het Star Wars-universum, vocht hij al tegen buitenaardse wezens in Attack the Block. En het lijkt erop dat er een vervolg op deze Britse cultkraker in de maak is!

Vraatzuchtig

In Attack the Block worden de straten van Zuid-Londen onveilig gemaakt door een gewelddadige jeugdbende onder leiding van de charismatische bendeleider Moses (John Boyega). Maar wanneer er een meteoriet neerstort in de buurt, zijn de gangsters niet langer het grootste gevaar na zonsondergang. De nachtelijke straten worden namelijk overspoeld door vraatzuchtige aliens… en Moses en zijn vrienden kunnen wel eens de laatste hoop van de mensheid zijn!


Interview

In een interview met Entertainment Weekly onthult regisseur Joe Cornish dat hij samen met John Boyega een vervolg wil maken op Attack the Block.Daar zijn we momenteel mee bezig”, vertelt de filmmaker. “John Boyega was hier onlangs op bezoek en toen hebben we ideeën bedacht over mogelijke verhaallijnen. Dus ja, daar wordt aan gewerkt!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  


Warme herinneringen

Het is geen wonder dat John Boyega warme herinneringen heeft aan Attack the Block; de culthit uit 2011 vormde het speelfilmdebuut van de acteur. Slechts vier jaar later schitterde hij als voormalig stormtrooper Finn in Star Wars: The Force Awakens. Een mogelijke terugkeer naar A Galaxy Far, Far Away… zit er volgens de Britse acteur echter niet in.