Jan de Hoop

RTL Ontbijtnieuws-presentator Jan de Hoop zou eind dit jaar stoppen met de presentatie van het nieuws, maar gelukkig gaat dat plan niet door. De geliefde nieuwslezer stopt namelijk pas in juni met het ontbijtnieuws. 

Hoop gedoe

Dit hoopvolle nieuws maakte het RTL-gezicht bekend op Instagram. Maar voordat Jan zijn 6 maanden verlengt, gaat hij eerst nog met vakantie. “Mijn laatste Ontbijtnieuws dit jaar. Lekker op vakantie naar de zon”, schrijft hij. “Vanaf januari nog een laatste halfjaar. Rond 18 juni is het na 33 jaar klaar.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan de Hoop (@jandehooprtl)

 

Article continues after the ad

Twee jaar geleden vertelde hij dat deze december zijn laatste werkmaand was. “Aan het eind van het jaar teken ik nog voor twee jaar bij, tot mijn verjaardag 18 december 2021 blijf ik het Ontbijtnieuws doen.

Blooperkoning

Wanneer je 33 jaar vroeg in de ochtend een nieuwsprogramma presenteert, gaat er wel eens iets fout. Zo leek het pas geleden alsof hij niet doorhad dat het RTL-Ontbijtnieuws al was begonnen en werd hij ook een keertje tijdens een live-uitzending gestoord door de visagist. Toen Jan de Hoop 25 jaar voor RTL werkte, maakt de omroep een compilatie met de grappigste momenten uit zijn carrière.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.