Huisvrouwen bestaan niet 2, WW Entertainment

Pak de popcorn er maar bij, vul de glazen en maak je klaar, want sinds vandaag kun je de Nederlandse romantische komedie Huisvrouwen Bestaan Niet 2 via Videoland bekijken.

Article continues after the ad

De komedie Huisvrouwen bestaan niet 2 is nog niet eens zo lang uit de bioscoop, maar dat weerhield de makers er niet van om de film nu alvast aan te bieden aan de streamingdienst!

Inhoud

In Huisvrouwen bestaan niet 2 worstelen halfzussen Marjolein (Jelka van Houten) en Gijsje (Eva van de Wijdeven) net als moeder Loes (Loes Luca) met het moederschap en het effect daarvan op hun leven. Gijsje en Marjolein moeten dealen met de nieuwe liefde in het leven van hun moeder en dat terwijl ze zelf ook genoeg problemen hebben waar ze hun handen aan vol hebben. Dat belooft alvast veel drama, romantiek, humor en hadden we al gezegd dat Jim Bakkum hier ook een rolletje in heeft?

Groot succes

De film was net als het eerste deel een groot succes in de Nederlandse bioscopen en ontving begin dit jaar zelfs een Gouden Film! We zijn benieuwd of het succes online ook doorzet, maar we verwachten dat dit vervolg in de voetsporen zal treden van soortgelijke films als April, May en June en Onze Jongens in Miami.

Huisvrouwen bestaan niet 2 is te zien via Videoland.