Elisabeth Moss in The Handmaids Tale op FOX

Als je wilt meepraten over The Handmaid’s Tale, ben je momenteel aangewezen op Videoland en Ziggo Movies & Series. Maar daar komt snel verandering in: vanaf juni is deze seriesensatie namelijk ook te zien op FOX! In The Handmaid’s Tale is Amerika veranderd in een dictatuur waarin vrouwen niets meer te zeggen hebben. Zij zijn alleen nog goed om kinderen te baren. Ook June (Elisabeth Moss) wordt tegen haar wil ondergebracht bij een echtpaar om als draagmoeder te dienen. Maar de dienstmaagd komt steeds meer in verzet tegen haar onderdrukkers!


Spraakmakend

The Handmaid’s Tale is pas drie jaar op de buis, maar groeide in korte tijd uit tot een van de meest spraakmakende series van deze eeuw. De unieke combinatie van drama, horror en sciencefiction werd dan ook overladen met prijzen, waaronder een Golden Globe voor beste dramaserie en beste hoofdrolspeelster. Ook wij zijn fan: in 2017 riepen we The Handmaid’s Tale nog uit tot de beste serie van het jaar!

The Handmaid’s Tale: Seizoen 1 is vanaf maandag 8 juni iedere week te zien bij FOX. Hierna zal direct het tweede seizoen van start gaan!

Article continues after the ad