Friends

De langverwachte Friends-reünie komt naar de Nederlandse televisie. De Friends-special is te zien op HBO Max en wordt in Nederland uitgezonden door SBS6.

SBS6 maakte gisteren bekend dat ze de reünie van Joey, Chandler, Ross, Monica, Phoebe en Rachel zullen uitzenden. Lange tijd was onbekend hoe we de special konden kijken, omdat de show gemaakt werd voor HBO Max. Dit streamingplatform is alleen nog maar beschikbaar in de Verenigde Staten: er zijn plannen om naar Europa te komen, maar wanneer dat gebeurt is nog niet bekend. Het zorgde bij Nederlandse Friends-fans voor lichte paniek.

Friends: The Reunion komt naar Nederland!

SBS6 zendt de Friends-reünie uit op vrijdag 28 mei. Dat is één dag nadat Friends: The Reunion in Amerika te zien is.

Article continues after the ad

In Friends: The Reunion keren hoofdrolspelers David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston en Courteney Cox terug naar de wereldberoemde Friends-set. Ze halen herinneringen op aan de serie en vertellen grappige anecdotes.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Naast de Friends-sterren zijn er ook gastoptredens van o.a. Lady Gaga, Kit Harington, David Beckham en James Corden.

Friends-reünie op SBS6

De Friends-reünie werd vorig jaar aangekondigd maar liep al snel tegen veel vertraging op vanwege het coronavirus. Het heeft even geduurd, maar binnenkort kunnen we tóch weer even genieten van de populaire sitcom.