Aan het succes van Bohemian Rhapsody valt niet te tippen! Het is de best bezochte muzikale biopic ooit in Nederland, hoewel de critici het niet allemaal eens zijn over de film, wordt Rami Malek zeer geprezen. Vanaf 27 februari zijn de Blu-Ray en dvd te koop met een mooi cadeautje voor de fans: de volledige versie van het Live Aid-optreden. 

Article continues after the ad

Ja, er zitten een aantal grote fouten in de film, maar ook veel gebeurtenissen zijn mooi nagemaakt. Het Live Aid-optreden was een van die momenten. De echte versie van de show duurde ongeveer 22 minuten en de film liet daar 14 minuten van zien. Maar: Rami Malek heeft alle liedjes van het optreden gezongen en dat is wel gefilmd! Op de Blu-Ray/dvd kun je dus de volledige versie bekijken met liedjes zoals Crazy Little Thing Called Love en We Will Rock You

Bonus materiaal

Naast dit optreden zijn er nog veel meer mooie features te zien, zoals Rami Malek: Becoming Freddie, The look and sound of Queen en nog een kijkje achter de schermen.

Bohemian Rhapsody

De muzikale biopic haalt veel mooie herinneringen op bij fans. Het zorgde ervoor dat iedereen massaal weer naar de band ging luisteren. Hierdoor werd vorig jaar het nummer Bohemian Rhapsody zelfs de meest gestreamde track uit de 20ste eeuw. Ze laten hiermee grote bands zoals Nirvana en Guns 'N Roses achter zich.