The Sinner, seizoen 3, Netflix

We hopen dat je het weekend vrij hebt gehouden, want sinds vanmorgen staat het derde seizoen van de succesvolle serie The Sinner eindelijk online. Dat wordt bingewatchen! 

Article continues after the ad

Rechercheur Harry Ambrose krijgt in dit derde seizoen weer heel wat voor zijn kiezen. Hij moet namelijk een tragisch auto-ongeluk in Dorchester onderzoeken en ondertussen erachter komen wat de aanstaande vader Jamie verbergt. Om hem te ontmaskeren, moet Harry verder gaan dan ooit en dan is het nog de vraag of het hem gaat lukken. Dat belooft wat!

Beste seizoen

We willen je uiteraard geen spoilers geven (want dat zouden wij ook niet willen), maar wat we je al wel kunnen vertellen, is dat wij dit derde seizoen nu al beter dan ooit vinden. "Dit keer is er geen vaag complot met een teleurstellende ontknoping. Het draait nu om de psychologische strijd tussen twee mannen." Lees er alles over in onze recensie.

Vierde seizoen

Het derde seizoen van The Sinner bevat acht afleveringen, maar wees gerust: dat is echt niet het laatste wat je van de reeks gaat zien. Eerder wisten we namelijk al te melden dat er ook een vierde seizoen van deze misdaadserie aan zit te komen. In de vierde reeks leren we de drijfveren van de held een stuk beter kennen, zo lichtte USA eerder al een tipje van de sluier op

Het derde seizoen The Sinner staat vanaf vandaag op Netflix!