Killing Eve, seizoen 3, Videoland
Source
Gareth Gatrell/BBCAmerica

Het derde seizoen van Killing Eve komt in oktober eindelijk naar Videoland! De succesvolle serie is al vertoond op de publieke omroep (en is te bingen via NPO Plus), maar de mensen die dat helemaal gemist hebben, kunnen nu opgelucht ademhalen.

Article continues after the ad

De streamingdienst onthulde het goede nieuws net zelf op Instagram. "Oke, oke, komt eraan. 26 oktober #KillingEve #seizoen3". 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ok, ok, komt eraan! 26 oktober 😁#KillingEve #seizoen3

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op


Spanning en sensatie

Mocht je het derde seizoen helemaal nog niet gezien hebben, dan kun je je opmaken voor heel wat spanning en sensatie. We krijgen namelijk eindelijk te weten hoe het met Eve gaat nadat ze in de laatste paar minuten van het tweede seizoen is neergeschoten door Villanelle. In de eerste trailer - die je hieronder kunt bekijken - wordt gelijk flink GESPOILERD. Eve blijkt namelijk nog gewoon in leven en heeft wel zin in een spelletje... Oeps, daar had Villanelle vast geen rekening mee gehouden. Lees hier nog even alles dat je moet weten voor je naar seizoen drie gaat kijken.


Seizoen 4 uitgesteld

De gebruikers van Videoland kunnen alle tijd nemen om het derde seizoen te streamen. Het vierde seizoen laat namelijk vanwege het coronavirus nog even op zich wachten. "Killing Eve schiet op meerdere Europese locaties", legde een woordvoerder eerder aan Deadline uit. "Vanwege de onzekerheid van de wereld als gevolg van COVID-19 zijn er op dit moment geen opnameschema's voor Killing Eve seizoen vier vastgelegd en zijn er verschillende scenario's in het spel." Eerder zou de serie nog in augustus beginnen met opnames, maar die hoop is inmiddels vervlogen! 

Het derde seizoen Killing Eve is te zien via NPO Plus of vanaf 26 oktober ook via Videoland!