Ryan Reynolds in Free Guy

Goed nieuws voor fans van Ryan Reynolds: z’n nieuwste film Free Guy, die momenteel ook nog in de bioscoop draait, komt morgen (woensdag 29 september) al op Disney+!

In de film speelt Ryan een bankbediende die ontdekt dat hij eigenlijk een figurant is in een videogame. En dat doet ‘ie best goed: hier lees je wat wij van Free Guy vonden. Ook het publiek lijkt de film te waarderen: Ryan kondigde eerder al aan dat er zeer waarschijnlijk een tweede deel zal komen.

'Wat is Free Guy?'

Misschien kan Gerard Butler de film ook streamen op Disney+, aangezien hij blijkbaar niet weet 'wat Free Guy is', zo grapte Ryan op z'n Instagram.

Article continues after the ad

 

Ryan is trouwens wel vaker erg grappig op social media, zo moeten ook vrouwlief Blake en de kinderen het regelmatig ontgelden. Ondertussen zit 'ie ook qua films niet stil: onlangs werd de eerste trailer van zijn nieuwe film Red Notice gelanceerd en heeft 'ie nog zes andere titels in ontwikkeling, waaronder Deadpool 3

Vanaf morgen kun je dus lekker op de bank kijken naar Free Guy. Heb je daarna nog geen genoeg van Ryan? Kies dan één van zijn andere beste (of slechtste!) films.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.