Suits: Seizoen 8 op Netflix

De fans hebben er even op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk het zover: de tweede helft van Suits: Seizoen 8 staat nu op Netflix!

Bingen maar!

Vorig jaar zomer verscheen Suits: Seizoen 8 op Netflix. Helaas betrof het ‘slechts’ de eerste tien afleveringen van het nieuwe hoofdstuk. De laatste zes afleveringen lieten nog even op zich wachten. Gelukkig onthulde de streamingdienst in november de releasedatum van Suits: Seizoen 8B. Inmiddels is het wachten voorbij en kan het bingen beginnen!
 

Sluwe advocaat

In Suits: Seizoen 8 wordt het advocatenkantoor geleid door de sluwe advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht), zijn partner Louis Litt (Rick Hoffman) en voormalig secretaresse Donna Paulsen (Sarah Rafferty). Maar de aanstelling van advocate Samantha Wheeler (Katherine Heigl) leidt opnieuw tot de nodige onrust bij de top van de prestigieuze firma…

Article continues after the ad

 


Releasedatum Suits: Seizoen 9

Het is natuurlijk te gek nieuws dat Suits: Seizoen 8 nu eindelijk helemaal op Netflix staat. Maar hoe zit het eigenlijk met deeltje negen? De Amerikaanse fans van de dramaserie konden al in de zomer van 2019 smullen van het negende (en laatste!) seizoen. Het is dus een understatement om te zeggen dat we in Nederland een beetje achterlopen. Hopelijk komt Netflix snel over de brug met de ultieme finale van deze hitserie!