Als je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nog moet zien heb je geluk: vanaf vandaag is het eerste deel Fantasic Beasts and Where To Find Them te zien op Netflix! Je kan nu dus even je geheugen opfrissen voor het vervolg. Wij weten wel wat de die hard Harry Potter-fans gaan doen dit weekend.

Article continues after the ad

Het is voor ’t eerst dat er een Harry Potter-film op Netflix staat. In oktober werden al onze dromen verpletterd toen het gerucht dat alle Potter-titels naar Netflix kwamen, niet waar bleek te zijn

The Crimes Of Grindelwald

Het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them is momenteel te zien in de bioscoop. In de film zijn er veel nieuwe beesten. Het verhaal draait vooral om Gellert Grindelwald. Echte fans herkennen zijn naam uit de HP-boeken. Gellert is van plan om het bestaan van tovenaars te onthullen aan de wereld, omdat hij over de muggles wil heersen.

 

Lord of the Rings

Fans van Lord of the Rings mogen ook gaan juichen, want deze films staan nu ook op Netflix. Amazon is momenteel ook bezig met een serie gebaseerd op de blockbusters. We moeten nog afwachten of 'ie net zo goed wordt als de films. Maar voor nu: happy binging!