Als je Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nog moet zien heb je geluk: vanaf vandaag is het eerste deel Fantasic Beasts and Where To Find Them te zien op Netflix! Je kan nu dus even je geheugen opfrissen voor het vervolg. Wij weten wel wat de die hard Harry Potter-fans gaan doen dit weekend.

More content below the advertising

Het is voor ’t eerst dat er een Harry Potter-film op Netflix staat. In oktober werden al onze dromen verpletterd toen het gerucht dat alle Potter-titels naar Netflix kwamen, niet waar bleek te zijn

The Crimes Of Grindelwald

Het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them is momenteel te zien in de bioscoop. In de film zijn er veel nieuwe beesten. Het verhaal draait vooral om Gellert Grindelwald. Echte fans herkennen zijn naam uit de HP-boeken. Gellert is van plan om het bestaan van tovenaars te onthullen aan de wereld, omdat hij over de muggles wil heersen.

 

Lord of the Rings

Fans van Lord of the Rings mogen ook gaan juichen, want deze films staan nu ook op Netflix. Amazon is momenteel ook bezig met een serie gebaseerd op de blockbusters. We moeten nog afwachten of 'ie net zo goed wordt als de films. Maar voor nu: happy binging!

More content below the advertising

Voor alle dames en heren die graag naar zwetende mannen in de jungle kijken... Triple Frontier. En nu is er een tweede trailer online!

More content below the advertising

Bazooka in de ramsj

De actiefilm Triple Frontier gaat over een groep voormalige Special Forces militairen... spannend. Maar zijn het criminelen? Nee! Ze hebben altijd eerlijk gewerkt voor het vaderland. Ze zijn nooit corrupt geweest, hebben die bazooka van werk niet op Marktplaats verpatst. En nu hebben de heren een gezinsleven en willen gewoon een goede echtgenoot en vader zijn. Ik weet wat je denkt: Wow. Waar vind je nog zulke mannen? Nou, niet in Triple Frontier, want dat wáren zulke mannen, tot ze besloten dat ze een machtig drugskartel gingen overvallen. Spannend!

Wat het wat minder spannend maakt, is dat de trailer weer veel te veel weg geeft naar onze smaak. Dus als je nog een beetje verrast wilt worden: tot halverwege ben je safe. 

 
 
De film ging trouwens bijna niet door omdat Ben Affleck weer eens aan de drugs was. En toen mocht hij niet meer meedoen. En toen weer wel. En toen weer niet. Maar nu weer wel. 

Het is alsof je de makers van de film Striptease besluiten nog een tweede deel te maken, want hee: wat kan er misgaan? Ja Rule gelooft niet in logica en denkt dat het een briljant idee is om leedvermaakfestival Fyre Fest nog een tweede kans te geven. Hoe zeg je?

More content below the advertising

Fyre Fiasco

Voor wie het niet heeft meegekregen: Fyre Festival was een absolute clusterfuck. De bezoekers werd een uniek, beste-van-het-beste, superluxe festival belooft. Ze betaalden soms duizenden dollars voor een kaartje. Maar eenmaal op de Bahamas, waar het ultieme festival moest plaatsvinden, troffen ze een chaos. Maar dan echt: Syrisch vluchtelingenkamp meets parkeerplaats MacDrive. Maar dan zonder het eten, want dat was er nauwelijks. 

 

Paar mooie vrouwen en een grote bek

De man achter het festival was Billy McFarland. Hij werkte samen met Ja Rule en een team modellen aan de promotie. Geld, mooie vrouwen, een luxe lokatie... Het kon niet op. McFarland, die zichzelf voordeed als visionair zit nu overigens in de bak vanwege fraude. Ja Rule is de dans ontsprongen en óf hij wil McFarland achterna, óf hij is niet goed in zijn hoofd. Hij claimt dat het 'iconisch' gaat worden. Is goed schat. 

De grote verliezers

Dat Ja Rule nu stoer loopt te doen over Fyre Festival is grappig, maar ook ronduit schandalig. Nu hoef je misschien geen medelijden te hebben met de mensen die afgingen op wat plaatjes van vrouwen in een bikini. Maar het was ook een fiasco voor bijvoorbeeld de mensen die er werkten en de leveranciers. De bouwers kunnen McFarland zijn bloed wel drinken. Dus tof doen over het festival? Ja Rule, niet oké.

Crowdfunding

Een cateraar bijvoorbeeld, die 1000 maaltijden per dag moest leveren, ging financieel zwaar onderuit. Want uiteraard betaalde lul McFarland niet. Haar verhaal was zo schrijnend dat ze middels een crowdfunding dubbel en dwars over de schade heen is gekomen. Heeft in ieder geval iemand nog betaald gekregen.