Eddie Redmayne als Newt Scamander in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, maar goed nieuws: deel drie laat niet lang op zich wachten. Zojuist heeft Warner Bros zowel de titel als een nieuwe releasedatum onthuld.

Article continues after the ad

Volgens de laatste berichten zou Fantastic Beasts 3 op 15 juli 2022 uitkomen, maar die datum wordt nu vervroegd...

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Vervroegd? Ja, dat hoorden we in tijden van corona nooit, maar het lijkt er nu toch van te komen. De studio schrijft namelijk zojuist op Twitter dat het derde deel - dat door het leven gaat met de titel Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore - wereldwijd vanaf 15 april 2022 in de bioscoop verschijnt. Je hebt dus een geldig excuus om je paasbrunch komend jaar eens over te slaan.


Inhoud van de film

In Fantastic Beasts 3 zien we hoe de beginnende tovenaarsoorlog tussen Grindelwald (nu gespeeld door Mads Mikkelsen) en diens troepen tegen Dumbledore (Jude Law), Newt Scamander (Eddie Redmayne) en hun vrienden steeds verder oplaait. Volgens de officiële synopsis stuurt professor Albus Dumbledore Newt Scamander samen met een groep heksen en tovenaars op een missie om Gellert en zijn steeds groter wordende groep volgelingen voor eens en altijd te stoppen... Of dat gaat lukken, is echter de vraag.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verschijnt als het goed is op 15 april 2022 in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.