Riverdale is een hit op Netflix. Niet gek dus dat ze constant bezig zijn met het maken van nieuwe series met personages uit de Archie Comics. Na het succes van The Chilling Adventures of Sabrina, is er nu nóg een spin-off in de maak! Voorlopig heet die Katy Keene.

Article continues after the ad

De serie draait dus om de aspirerende modeontwerper Katy, maar ook drie andere personages uit de Archie stripreeks. De vier jongeren proberen het in de show te maken in New York. Het wordt een combinatie van musical, comedy en drama. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Riverdale

Vorige week was eindelijk weer een nieuwe aflevering sinds de winterstop. Het duurde ook niet lang voordat we in shock waren want: het lijkt erop dat Riverdale een van zijn bekendste inwoners verliest. Het gaat om niemand minder dan Archie Andrews! In de eerste paar minuten van de aflevering zien we dat hij gebeten wordt door een Grizzlybeer. Wtf?! Het is nog maar afwachten of ‘ie echt dood is of niet. Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe aflevering.

Jane The Virgin spin-off

Vorige maand werd bekend dat ook Jane the Virgin een spin-off krijgt. We hebben eindelijk meer nieuws daarover! De nieuwe serie gaat Jane the Novela heten. Elk seizoen is gebaseerd op het verhaal uit een van Jane Villanueva’s boeken, de hoofdpersoon van Jane The Virgin. Ze speelt zelf niet in de serie, maar is wel iedere aflevering te horen als verteller van het verhaal.