Bill & Ted 3, Keanu Reeves

Het aanbod in de bioscoop is behoorlijk matig vanwege het aanhoudende coronavirus, maar gelukkig komen er weer mooie tijden aan. Vanaf 1 september draait (als het goed is ook in ons land) de derde film in de Bill & Ted-reeks in de bioscoop en we hebben nu extra beelden! 

Article continues after the ad

Bill & Tedd Face The Music zou oorspronkelijk op 21 augustus in première gaan, maar dat is vanwege het coronavirus iets opgeschoven naar de eerste dag van september. Daar kunnen we wel mee leven! 

On demand

Mocht het coronavirus plots wel weer snel om zich heen grijpen, is er alsnog geen reden tot paniek. Nee, we hoeven niet net als de mannen in deze film te gaan tijdreizen: er is namelijk een andere oplossing bedacht. The Hollywood Reporter meldt vandaag dat de film zowel in de bioscopen als On demand verschijnt. Nu durven we niet met zekerheid te zeggen of dit ook in ons land geldt, maar dat gaan we voor je in de gaten houden! 

Nieuwe beelden

In Bill & Ted Face the Music zien we hoe de rockcarrière van Bill S. Preston en Ted Logan (Keanu Reeves) toch niet echt van de grond is gekomen. Hun leven verandert echter drastisch als ze bezocht worden door boodschappers uit de toekomst. Zij waarschuwen Bill en Ted dat alleen hun lied de wereld kan redden, maar één probleem: het lied moet nog geschreven worden. Daarom reizen de twee af naar de toekomst om het lied te stelen... van zichzelf! Bekijk hier de allernieuwste beelden!