Gaby Blaaser The Bachelorette Nederland 2020

Het liefdesavontuur van Gaby Blaaser en de 18 vrijgezelle mannen staat in de startblokken en Videoland geeft ons alvast een voorproefje van de langverwachte serie! De eerste ontmoeting met de mannen gaat niet helemaal volgens planning...

'Die had ik moeten geven hè'

In de eerste aflevering ontmoet Gaby alle mannen één voor één en moeten ze dus een goede eerste indruk maken. In het filmpje dat Videoland op hun social media heeft gezet, zien we dat een van die ontmoetingen een beetje klungelig verloopt. Ritchie vergeet zijn fles champagne aan Gaby te geven en loopt er zo mee weg! "Die had ik moeten geven hè", bedenkt hij zich later. Er volgt een hele ongemakkelijke situatie, maar hij heeft wel direct indruk gemaakt. "Ritchie vergeet ik nooit meer", zegt de Bachelorette lachend. We snappen ook wel dat je wat vergeetachtig wordt als je voor zo'n bloedmooie vrouw staat. 

 

Ik ben heel erg toe aan liefde

Vanaf 20 mei zien we Gaby Blaasers zoektocht naar de ware liefde. Met behulp van Rick Brandsteder moet ze kiezen uit de mannen die maar al te graag een relatie willen met de actrice. "Ik ben heel erg toe aan de liefde", vindt Gaby. In de korte video die Videoland online zette, zien we een gespannen Gaby tegenover 18 hunks. Als we zo naar de mannen kijken, komt ze nog voor een moeilijke keuze te staan! Wie krijgt de laatste roos? 

 

The Bachelorette start vanaf 20 mei op Videoland.

Article continues after the ad