Christmas on the square, Dolly Parton

Zeg vandaag al je afspraken af en duik lekker met het hele gezin op de bank, want Dolly Parton's Christmas on the Square staat vanaf nu op Netflix! Dat belooft alvast een stralende dag.

Article continues after the ad

Jolene blijft dit jaar even thuis, maar dat geldt niet voor de stralende zangeres herself! 

Kerstengel in the house

In Dolly Parton’s Christmas on the Square tovert Dolly Parton zich om als de ware kerstengel die de feestdagen moet zien te redden. Met haar betoverende countryachtige liedjes moet ze ervoor zorgen dat die narrige Regina (Christina Baranski) de kerstsfeer zal voelen. Deze hoopvolle dagen draaien namelijk om slechts twee dingen: naastenliefde en de alles overheersende kerstgedachte! Bekijk hieronder alvast de trailer.

Nog meer kerstfilms en -series

Mocht je na het zien van deze film helemaal in de kerstsfeer zitten, dan heb je geluk! Netflix lijkt dit jaar namelijk wel een topleverancier wat betreft kerstfilms en -series. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Princess Switch: Switched Again met Vanessa Hudgens die wel drie rollen op zich neemt of de film Operation Christmas Drop die zich eens niet afspeelt onder de mistletoe? Het hele overzicht van nieuwe films en series vind je hier. En wees gerust: voor de kersthaters is er ook genoeg vertier

Dolly Parton’s Christmas on the Square staat vanaf vandaag op Netflix!