Baby Yoda in The Mandalorian op Disney+

Wij zijn al weken in de ban van Baby Yoda, hét nieuwe lievelingetje van het internet. Goed nieuws voor iedereen die deze schattige meme-machine uit The Mandalorian met Kerst in huis wil halen: Disney komt nu met een gratis cadeautje voor iedereen!

Article continues after the ad

En zo maakt iedere Star Wars-fan zijn kerstboom compleet! Madalorian-bedenker Jon Favreau deelt namelijk een gratis knutselwerkje. Hiermee krijg je 'The Child' én zijn schattige zwevende kribbe in je boom. Even uitprinten, knippen en... klaar! 


En dat ziet er dan zo uit: 


The Mandalorian en Baby Yoda

Het is overigens een mega-dag voor Star Wars-fans. The Rise of Skywalker (dít moet je weten voor je gaat kijken) draait vanaf vandaag in de bios én The Mandalorian aflevering 7 staat sinds vandaag vervroegd online op Disney+. Kun je meteen je Baby Yoda-fix ophalen. Krijg je ook na die nieuwe aflevering en het knutselwerkje niet genoeg van 'The Child'? Goed nieuws: er komt officiële Baby Yoda-merchandise aan!


Merchandise

Het gaat zoals je hieronder kan zien onder meer om een superschattige Funko-pop en een exclusieve knuffel. Hebben! En dat is nog niet alles. De regisseur van The Last Jedi spoilde eerder al dat we ons favoriete groene Force-baby'tje gewoon gaan terugzien in The Mandalorian seizoen 2. Jeetje, het lijkt wel (bijna) Kerst!