In de afgelopen dagen hebben twee actrices uit het originele Mean Girls laten weten dat zij een (echte!) opvolger van die film wel zien zitten! Het gaat om hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan (Cady Heron) en Rachel McAdams (Regina George).

Een Mean Girls 2 met de oude cast

Zowel Lindsay Lohan als Rachel McAdams zien het wel zitten om weer in de huid van hun oude personages te kruipen. Dat lieten ze weten tijdens verschillende interviews. Lohan was te gast bij Lights Out with David Spade. Aldaar vertelde ze dat ze zelfs al langer een nieuwe Mean Girls-film wil maken: "Ik wilde een Mean Girls 2 maken met dezelfde cast en dezelfde crew. Dat is wat ik graag zou willen en dat zou ik ook zo doen. Maar dat ligt echt helemaal aan hen."

Hoe is het nu met Regina George?

McAdams was op haar beurt te gast in een livestream om geld op te halen voor de London Health Science Foundation in Canada. Uiteraard werd ook zij gevraagd of ze ooit weer te zien zal zijn als Regina George. "Het zou heel leuk zijn om een oudere Regina George te spelen en om te kijken hoe het nu met haar gaat," aldus de Mean Girls-actrice.

Article continues after the ad

De toekomst van de Mean Girls

Aangezien Mean Girls 2 niet kan tippen aan het geweldige origineel zien wij een nieuwe opvolger zeker zitten! Aan het enthousiasme van de actrices ligt het dus niet. Toch lijkt het er in ieder geval voorlopig nog niet van te komen. Dat zit zo: een paar jaar geleden ging de musical Mean Girls in première. En die musicalversie wordt nu weer omgetoverd tot film. Gelukkig/helaas wordt de nieuwe Mean Girls-film net effe anders dan het origineel. Maaaaaar het zou natuurlijk wel hartstikke leuk zijn als Lohan en McAdams een rolletje krijgen!