Virgin River, Netflix

Mel Monroe en haar dierbaren keren binnenkort terug voor het derde seizoen Virgin River. Om alvast in de sfeer te komen, heeft Netflix zojuist de trailer gelanceerd. En één ding is zeker: dit mag je niet missen! 

Article continues after the ad

Het derde seizoen Virgin River belooft namelijk allesbehalve saai te worden. Denk aan thema's als: dood, brand, voogdij, scheidingen en meer! 

Spoiler alert! 

De makers lieten ons aan het einde van het tweede seizoen achter met een onwijze cliffhanger, want zou Jack de schotwond overleven of moest Mel Monroe het komend seizoen zonder haar partner doen? De trailer geeft daar alvast een antwoord op: Jack overleeft het! Alleen dit grote voordeel komt ook met een nadeel: de soms behoorlijk bemoeizuchtige inwoners doen waar ze goed in zijn. Oftewel: met hem bemoeien, en niet zo'n beetje ook! 

Babyblues

In de trailer is alvast kort te zien hoe dat eraan toegaat, met een dikke hint naar een trouwerij. "Als je slim bent, bel je die dame en geef je haar een ring", aldus een inwoner. Ook bij Mel begint het weer te kriebelen, want horen we haar nu iets vragen over het krijgen van een baby? Helaas moeten we uit de eerste beelden wel concluderen dat de kersverse vader hier niet om staat te springen...

Bekijk hieronder de volledige trailer.

Virgin River seizoen 3 staat op 9 juli op Netflix. Tot die tijd kun je de zwijmel-dorst stillen met de allerbeste romantische series op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.