The Princess Switch: Switched Again, Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar zojuist heeft Netflix eindelijk de trailer van The Princess Switch: Switched Again gepubliceerd. Bereid je voor, want Vanessa Hudgens gaat weer alle harten stelen! 

Article continues after the ad

De ster van High School Musical vertolkt dit keer niet twee, maar wel drie rollen. Inclusief een nieuwe pruik en een geheel nieuw accent. 

Switched again

Het is twee jaar geleden dat Stacy en Margareth van plek wisselden, maar die pret is nog altijd voorbij. Wanneer hertogin Margaret onverwacht de troon erft in Montenaro en het moeilijk krijgt met Kevin, is het aan haar dubbelganger Stacy om de dag te redden voordat een nieuwe lookalike, feestmeisje Fiona, hun plannen verijdelt. Dat belooft weer lekker veel drama, sensatie en natuurlijk het heerlijke kerstgevoel. Bekijk de trailer hieronder!  


Nog meer kerstfilms

Mocht je na The Princess Switch: Switched Again helemaal in de kerstsfeer zitten en dat gevoel nog langer willen vasthouden, dan zit je bij Netflix goed. De streamingdienst komt deze maand met de ene kerstfilm na de ander: de één nog gekker dan de vorige. Bekijk hier maar snel het gehele aanbod.

The Princess Switch: Switched Again is vanaf 19 november 2020 te zien via Netflix.