Coming 2 America, Eddie Murphy

Na ruim 30 jaar lijkt het er in 2021 eindelijk van te komen: de verschijning van de sequel van Coming to America. Voor wie niet kan wachten, is er nu goed nieuws: de trailer van Coming 2 America is namelijk eindelijk verschenen! 

Article continues after the ad

Mocht je even vergeten zijn waar de eerste film over ging, halen we je herinneringen graag nog even op!

Zoektocht naar de liefde

In Coming to America vertrok de fantastische prins Akeem (Eddie Murphy) undercover naar New York om daar de vrouw van zijn droom te vinden. Zijn 'trouwe' assistent Semmi (Arsenio Hall) zag dat minder zitten en probeerde de boel (tevergeefs) te saboteren.

Troonopvolger in de maak

Zo'n 30 jaar later maken de twee eindelijk hun comeback. Akeem staat in deze nieuwste film op het punt koning van Zamunda te worden, maar hij moet die titel nog wel even officieel maken. Dat lukt alleen maar als hij zijn vaders laatste wens vervult. Akeem heeft tijdens zijn vorige reis naar Amerika blijkbaar een kind verwerkt en zijn vader Jaffe wil dat zijn kleinzoon koninklijke manieren leert. Eén probleempje: Akeem heeft geen idee waar hij is, dus er zit niets anders op dan terugkeren naar de Big Apple.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Je ziet het in de trailer hieronder.

Releasedatum

Ben je na het zien van deze beelden enthousiast geworden? Dan moet je toch helaas nog even geduld hebben tot 5 maart 2021. Dan is de film in tegenstelling tot de eerdere plannen namelijk te zien via Amazon Prime Video.

Coming 2 America zie je vanaf 5 maart via Amazon Prime Video.