Holidate, deel 2

De kerstfilms zijn op diverse streamingdiensten ongekend populair en dat merken de makers ook! De schrijver van Holidate is daarom al druk bezig met een vervolg.

Article continues after the ad

"Ik weet precies wat dat verhaal zal zijn en hoe we het zouden onderzoeken", licht schrijver Tiffany Paulsen alvast een tipje van de sluier op aan Vanity Fair. De nieuwe film zou zich volgens haar  dan afspelen in Australië en zich focussen op hoe Sloane zich aanpast aan de andere kant van de wereld. Uiteraard met een niet zo makkelijke schoonfamilie in de buurt.

Afwachten 

Dankzij het enorme succes van deze film zou een vervolg niet zo gek zijn, maar Netflix doet tot op heden nog geen beloftes. Toch laat Tiffany zich daar niet zomaar door tegenhouden. "Ik heb goede hoop. We hopen dat mensen er dol op zijn en meer van deze relatie willen zien. Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten. We kruisen daarom onze vingers." 

Eerste film

Mocht je de eerste film nog niet hebben gezien, herhalen we uiteraard graag nog even waar die over gaat. In Holidate hebben zowel Sloane (Emma Roberts) als Jackson (Luke Bracey) een enorme hekel aan de kerstdagen. Om te voorkomen dat ze opnieuw aan de kindertafel moeten en hun vrijgezellenbestaan moeten verdedigen, spreken ze af om voortaan samen naar alle familiefeesten te gaan. En dat blijkt misschien wel het recept om elkaar en die feestdagen te omarmen. 

Holidate is vanaf nu te zien op Netflix!