Bridgerton, S2

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat we massaal in de ban waren van de Netflix-hit Bridgerton, maar er is goed nieuws: er wordt namelijk al hard gewerkt aan het komende tweede seizoen! 

Article continues after the ad

Dat laten de castleden weten via Instagram!

Teruggekeerd naar de set

"The boys are back in town", schrijft acteur Luke Newton bij een heerlijke terugblik op zijn Instagram. Ook zien we op diezelfde foto Jonathan Bailey, die zijn oudere broer Anthony speelt in de reeks. Vooral hem staat nog een hoop te wachten. Hij is namelijk het hoofdkarakter in het aankomende tweede seizoen... dus be prepared! 


Wat weten we al over het tweede seizoen?

In het tweede seizoen besluit 'de meest begeerlijke vrijgezel' Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) namelijk eindelijk om te gaan trouwen en wel met Kate Sharma (gespeeld door Sex Education-actrice Simone Ashley). Het lijkt het ultieme liefdessprookje, maar daar wil Kates oudere zus duidelijk niets van weten. Ze ziet namelijk echt niets in haar toekomstige zwager... of toch wel? Naarmate ze hem een beetje leert kennen, verandert haar gedrag jegens hem - tot het punt dat ze zelf gevoelens krijgt voor de charmante telg van de Bridgerton-familie. Hoe dit afloopt, is nog maar de vraag. Lees hier alles dat we (tot nu toe) weten over seizoen 2.

Seizoen 2 in december?

Het is helaas nog niet bekend wanneer we precies kunnen genieten van het tweede seizoen. Maar nu de makers op schema liggen met de opnames, lijkt een release in december 2021 zeker nog niet uitgesloten. We duimen dus lekker verder en houden het voor je in de gaten.

Bridgerton seizoen één is nu te zien via Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws