Eindelijk! De laatste trailer voor de Harry Potter-fanfilm Origins Of The Heir staat online. Check de teaser, dan weet je meteen welke datum je in je agenda moet zetten!

More content below the advertising

Origins Of The Heir

Harry Potter-schurk Voldemort werd natuurlijk niet geboren als een hagedisachtige kwade genius. Het fan-project Origins Of The Heir laat zien hoe Tom Riddle langzaam maar zeker verandert in een verschrikkelijk figuur! Bij een fanfilm denk je misschien aan slechte kostuums en bordkartonnen decors, maar op dit liefdewerk valt weinig af te dingen!

Het lot van Origins Of The Heir was lang onduidelijk. Filmmaatschappijen zijn er meestal niet dol op als anderen met hun eigendommen aan de haal gaan. Warner Bros. besloot in juni een oogje dicht te knijpen, mits de makers het project niet commercieel maken. In het geval van Origins Of The Heir betekent dit dat de film (gratis!) op Youtube te zien is. 

Warner Bros. houdt de film dus niet tegen, maar dat betekent niet dat dit verhaal van Voldemort ook het ‘officiële’ verhaal is. Dat wordt natuurlijk bepaald door schrijfster J.K. Rowling. Zolang zij de geschiedenis van Tom Riddle niet uitbrengt, is Origins Of The Heir een prima plaatsvervanger! Voorlopig is ze te druk met de Fantastic Beasts-serie.

Vanaf 13 januari 2018 vind je de film op Youtube.