Dexter, revival

Dexter is terug en hoe! De makers van de reboot Dexter: New Blood onthulde gisteren tijdens de Comic-Con@Home niet alleen de eerste trailer van de miniserie, ook weten we nu wanneer we de afleveringen kunnen zien. 

Article continues after the ad

Fans moeten hun oren en ogen opendoen, want hieronder vertellen we je er alles over.

Tijdsprong van tien jaar

Dexter: New Blood, een tiendelige miniserie, is niet zomaar het 'negende' seizoen van de hitreeks, zo vertelde showrunner Clyde Phillips gisteren. "We willen erin duidelijk maken dat er tien jaar voorbij zijn gegaan in de tussentijd. Het verhaal gaat dan ook verder op een heel andere plek in Miami." Dexter leeft namelijk onder een valse naam in Iron Lake, New York, een klein en bescheiden stadje, en is druk bezig om zijn nieuwe leven te omarmen. Tot een onverwachte gebeurtenis zijn 'dark passenger' opnieuw laat ontwaken.

Wil je weten hoe dat eruitziet? De trailer zie je hieronder!


Bekende gezichten

Bij deze revival zijn uiteraard Michael C. Hall, Jennifer Carpenter en John Lithgow betrokken. Zij worden bijgestaan door tal van nieuwe gezichten als Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alott en Clancy Brown. Of één van deze namen ook in de huid kruipt van Dexter's tv-zoon Harrison is nog de vraag. De makers leken daar in deze spannende teaser wel op te hinten.

Nu het allerbelangrijkste: Dexter: New Blood is in Amerika vanaf 7 november te zien. Of wij tegen die tijd ook kunnen genieten van de afleveringen, is vooralsnog onbekend. We houden het in de gaten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.