Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en het brengt goed nieuws met zich mee. Onlangs maakten wij het Netflix-overzicht van het eerste deel van januari bekend. Nu hebben we nog meer nieuws: vanaf 25 januari is het tweede deel van seizoen zes van Suits te zien op Netflix! Thank you, Santa!

Article continues after the ad

Een paar maanden geleden verscheen het eerste deel van seizoen zes ein-de-lijk bij de streamingsdienst. En nu maken ze het nieuwe jaar alvast een stuk leuker! We kunnen allemaal weer lekker gaan bingen.

Amerika

In Amerika zijn ze al een stukje verder in het verhaal. Vorige maand werd al bekend dat het achtste seizoen van Suits op 23 januari te zien is op de Amerikaanse televisie. In een teaser van het nieuwe seizoen zagen we de voormalig Grey’s Anatomy-ster Katherine Heigl voor het eerst in het huid kruipen van powerhouse advocate Samantha Wheeler. 

Oud-personages

Hoewel er leuke, nieuwe personages bij komen, gaan er ook een aantal weg: Meghan Markle’s personage Rachel keert niet meer terug. Natuurlijk snappen wij wel waarom. Ze is druk bezig met haar zwangerschap en The Duchess of Sussex zijn, maar we zijn toch wel teleurgesteld. Ook Mike is vanaf seizoen acht niet meer te zien. Gelukkig kunnen we nog van ze genieten in seizoen zes!