Chris Evans, Captain America

Het lijkt erop dat er binnenkort wel héél goed Marvel-nieuws te melden valt! Ingewijden melden namelijk aan Deadline dat Chris Evans op het punt staat om een contract te tekenen voor minimaal één, maar zelfs mogelijk twee Marvel-films. 

Article continues after the ad

Uiteraard kruipt hij dan weer in de huid van Captain America!

Rol in miniserie of andere film

Wel zou het volgens diezelfde bronnen onwaarschijnlijk zijn dat er een nieuwe film of aflevering rondom deze soldaat met superkrachten wordt geïntroduceerd. Mogelijk maakt hij dus alleen zijn opwachting in een film (of dus twee films) rond een andere superheld, dus net als Robert Downey Jr. deed na Iron Man 3. Zo was de beste acteur te zien in films als Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming. Wat het ook is, het blijft natuurlijk een aangename verrassing.


Onverwachte comeback

Chris Evans heeft eerder al aangekondigd dat het vierde deel van Avengers zijn laatste film als Captain America zou worden, al was hij nooit echt duidelijk of er nou wel of geen comeback in zou zitten. Hij miste het avontuur, maar vond dat hij een comeback alleen kon maken als er een goed verhaal was"We moeten het niet doen alleen om het publiek te pleasen. Wat voegen we dan toe aan zijn verhaal?", zei Chris toen. "Zeg nooit nooit. Het is op dit moment geen harde 'nee', maar ook geen snelle 'ja'." Dat 'goede' verhaal lijkt er dus nu wel te zijn, al heeft Marvel nog niet gereageerd op de berichtgeving!

Reacties

De fans zijn in ieder geval nu al door het dolle heen. Lees hieronder namelijk al wat reacties.