The Masked Singer

De eerste aflevering van The Masked Singer zit erop en dus is de eerste afvaller bekend. RTL heeft vanavond de laatste vier kostuums van de populaire show onthuld.

Eerder toonde The Masked Singer ons De Alien, De Boekenwurm, De Zwaan en Het Lieveheersbeestje. Zij vormden samen met De Viking, De Farao, De Vogelverschrikker, De Krokodil, De Giraffe, De Cupido en De Stier.

 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

De laatste deelnemers zijn óók een bonte verzameling. Bekijk de kostuums van Het Biggetje, Het Elfje, De Octopus én De Haai!

Laatste kostuums van The Masked Singer

Het Biggetje laat ons goed zien wat er gebeurt als Miss Piggy uit The Muppets aan lager wal was geraakt en zou zingen in morsige nachtclubs. Het Elfje roept bij ons herinneringen op aan De Muzikale Fruitmand.

De Octopus roept herinneringen op aan eerdere winnaars als Het Zeewezen en Neptunus. Door De Haai krijgen we flashbacks naar The Suicide Squad, waarin een reusachtige haai dood en verderf zaait. Hopelijk kan hij niet van het podium!

The Masked Singer

Wekelijks genieten miljoenen kijkers van de prachtige kostuums in The Masked Singer, het melige panel én het eeuwige raden dat bij de show hoort. Op deze pagina verzamelen we alle verdenkingen die er bestaan én delen we wie er onthuld is in The Masked Singer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet The Masked Singer elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.