De Resident Evil-films krijgen een reboot, en dit is de cast!

Het is bekend wie de nieuwe gezichten zijn van de Resident Evil-films! De serie krijgt een reboot én gaat meer de horrorkant op. O.a. Kaya Scodelario (The Maze Runner), Tom Hopper (The Umbrella Academy) en Hannah-John Kamen (Ant-Man and the Wasp) doen mee!

In de Resident Evil-games is de wereld ten prooi gevallen aan een virus dat mensen in verschrikkelijke monsters verandert. Er was al een Resident Evil-reeks met Milla Jovovich, maar die ging meer de kant op van campy actiefilms… de reboot legt de nadruk op de horror-elementen.

Maze Runner-actrice Kaya Scodelario speelt Claire Redfield. Deze studente is de zus van commando Chris Redfield, en is naar hem op zoek in Raccoon City als de zombies ineens alles in de war gooien.

Article continues after the ad

 

De stoere zombiekiller Chris Redfield wordt gespeeld door Robbie Amell, de neef van Arrow-ster Stephen Amell!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning zooms for Upload. Pants optional. Stream the whole series now! Only on Amazon Prime Video.

Een bericht gedeeld door Robbie Amell (@robbieamell) op

 

Jill Valentine, de collega van Chris, wordt gespeeld door Hannah John-Kamen. Haar ken je mogelijk uit Black Mirror of Ant-Man and the Wasp, waarin ze de schurk Ghost speelde.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏝

Een bericht gedeeld door Hannah John-Kamen (@hannahjohnkamen) op

 

Leon S. Kennedy, de politieagent die tijdens de zombieuitbraak de orde probeert te bewaren, wordt vertolkt door Avan Jogia, uit Zombieland: Double Tap.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blah 22 - he’s back, and probably leaving again.

Een bericht gedeeld door Avan Jogia (@jogia) op

 

De schurk Albert Wesker, die verantwoordelijk is voor de verspreiding van het virus wordt gespeeld door Tom Hopper, die je kent uit The Umbrella Academy. Grappig genoeg heet het boze bedrijf van Wesker in Resident Evil ‘The Umbrella Corporation’! Nou ja, wij vinden het grappig in elk geval.

 

Resident Evil keert terug!

De Resident Evil-reboot wordt geregisseerd door Johannes Roberts, die je eerder de stuipen op het lijf jaagde met 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night.

Wanneer de nieuwe Resident Evil-film verschijnt is nog niet bekend. Volgens geruchten zou de film gepland staan voor 2021: dat zou betekenen dat het filmen binnenkort al begint! Hopelijk gaat het met déze gameverfilming wel een keertje goed. Netflix werkt trouwens aan een animatieserie over de zombie-apocalyps. Check de trailer van Resident Evil: Infinite Darkness hieronder!