Casanova's, Jim Bakkum

De temperatuur stijgt de komende tijd hopelijk flink, maar Videoland maakt de boel nóg heter. Komende maand is namelijk de heerlijke romcom Casanova's met Jim Bakkum, Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond te zien bij Videoland. 

Article continues after the ad

Dat heeft de streamingdienst zojuist bevestigd in dit overzicht!

Datingles voor Jim 

In deze romcom van Nederlandse bodem krijgt de timide journalist Bas (Jim Bakkum) de taak om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze coach beweert in zijn bestseller en bijbehorende workshops dat hij incompetente mannen binnen drie dagen kan transformeren tot de 'hunk van de stad'. Lukt het hem dat ook bij Bas óf is het klinkklare onzin? Dat gaan we zien.

 

Gouden Film

De film ging op 8 oktober in première en wist ondanks de coronarestricties alsnog 100.000 mensen naar de bioscoop te lokken! Daarna gingen de bioscopen op slot, maar geluk bij een ongeluk konden fans van dit genre ook na de lockdown genieten van Jim op zijn best. Een release op Pathe Thuis kon namelijk niet uitblijven. Wie de film echter nog niet heeft gezien (of gewoon nog een keer wil kijken), zit vanaf komende maand goed bij Videoland.

Casanova's staat vanaf 8 mei online op Videoland. Nu al toe aan een Nederlandse romcom? Bekijk hier onze favorieten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.