Bon Bini Holland 2, Videoland

De Nederlandse komedie Bon Bini Holland 2 was zowel hier als op de Antillen begin vorig jaar een groot succes. Hoorde jij toen niet bij de 600.000 bezoekers of wil je 'm gewoon nog een keer? Dan heb je geluk. De film komt namelijk naar Videoland! 

Article continues after the ad

Dat heeft Videoland zelf onthuld door de film via de 'Binnenkort bij Videoland'-balk te laten verschijnen. "He joe met je graftakkeface! Zet maar in je agenda! Vanaf 2 september is Bon Bini Holland 2 te zien bij Videoland", bevestigt de officiële Instagram-pagina van de film nog eens extra.

 

Inhoud van de film

In Jandino's Bon Bini Holland 2 moet de charmante oplichter Robertico dealen met relatieproblemen. Hij zag zichzelf al helemaal op zijn knieën gaan voor zijn vriendin Noëlle, maar precies op dat moment wil zij het liefst een pauze inlassen. Om haar terug te winnen reist hij haar achterna naar Nederland, maar dan blijkt hij ook nog eens concurrentie te hebben. Tijd om zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen! Weet hij haar hart weer terug te winnen? 

Tweede vervolg

Voor wie geen genoeg kan krijgen van de Bon Bini Holland-films is er gelukkig ook goed nieuws. Eerder wisten we namelijk al te melden dat Jandino werkt aan alweer de derde film. Helaas is de film - die op Curaçao zou worden opgenomen - vanwege het coronavirus iets uitgesteld. Hierdoor is die mogelijk pas in 2021 (of zelfs nog later) te zien. We houden het voor je in de gaten!

Bon Bini Holland 2 is vanaf 2 september te zien via Videoland.