Onze boerderij in Europa, Yvon Jaspers

Goed nieuws: KRO-NCRV komt begin volgend jaar met een nieuwe spin-off van megahit Boer zoekt Vrouw. Yvon Jaspers is nog lang niet klaar met het format en verlaat Nederland voor Onze boerderij in Europa.

“Het zal je niet ontgaan zijn”, zegt Jaspers in een filmpje. “De boeren hebben de kop vol (red. de boerenprotesten in het land). Het is de hoogste tijd voor inspiratie en een beetje lucht.”

Roadtrip door Europa

Met een camper neemt Yvon Jaspers een aantal Boer zoekt Vrouw-stellen mee Europa in. Ze reizen in ieder geval door Denemarken, Duitsland en Zwitserland op zoek naar boeren. ‘Hoe doen zij het dan?’ is de grote vraag.

Article continues after the ad

Babynieuws

En we hebben meer goed nieuws: Boer Jos uit Boer zoekt Vrouw Internationaal en zijn vriendin Amy verwachten hun eerste kindje! Hun dochtertje wordt eind maart verwacht. “We hadden allebei een kinderwens en zijn dan ook heel blij dat deze nu wordt vervuld”, laat Jos weten op de website van BzV. Vorige maand maakte een ander stel bekend dat zij in verwachting zijn.

Op Boer zoekt Vrouw moeten we helaas even wachten. Yvon liet weten dat door de coronamaatregelen opnames voor het programma niet mogelijk zijn.  

Welke koppels mee gaan en wanneer het programma te zien is houdt Yvon ook nog even geheim. We houden je op de hoogte!