Boer zoekt Vrouw Special, Yvon Jaspers
Beeld: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Goed nieuws voor alle Boer zoekt Vrouw-fans. Na de laatste aflevering van het programma komt er een vervolg waar presentatrice Yvon Jaspers langsgaat bij oude bekenden van het programma om te zien hoe het nu met ze gaat. Start de tractor maar alvast!

Boer zoekt Vrouw Special!

Al ruim 15 jaar zien we op de buis gelukkige boer- en boerinnenstelletjes samenkomen. Nu is het tijd om te zien hoe het met deze oud-kandidaten gaat en om een terugblik te werpen op hun zoektocht naar de liefde. 'Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd.' aldus Yvon.

Article continues after the ad

Nog heel even wachten

De Boer zoekt Vrouw Special komt al heel binnenkort! In mei zijn de 4 speciale afleveringen al te zien. "De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!”, zegt Yvon. Wij zijn ook benieuwd - we houden de ontwikkelingen uiteraard voor jullie in de gaten.