B&B Vol Liefde, Art Rooijakkers

Leef jij momenteel ook mee met de avonturen van B&B-eigenaren als Caroline, Jacob en Bert? Dan is er goed nieuws. B&B Vol Liefde, de zomerse realityshow van RTL4, krijgt mogelijk een vervolg.

Article continues after the ad

Mocht je zelf een Bed & Breakfast runnen en hard op zoek zijn naar de liefde, lees dan vooral door. Je kunt je namelijk opgeven.

Zoektocht naar de liefde

In B&B Vol Liefde volgen we een zestal Bed & Breakfast-eigenaren in hun zoektocht naar de ware liefde. Om hun doel te bereiken, krijgen de hunkerende vrijgezellen in hun B&B gezelschap van vier potentiële liefdeskandidaten: twee uitgekozen door henzelf en twee door een dierbare. Hoewel de show af en toe meer lijkt op Help, mijn man is klusser kunnen er volgens Caroline ook op liefdesgebied nog verrassende dingen gebeuren.

Kandidaten gezocht

Het eerste seizoen is nog in volle gang, maar nu al lijkt RTL te hinten op een tweede seizoen. Op de website van Blue Circle Casting, de productiemaatschappij, kun je je namelijk al opgeven. “Ben jij of ken jij iemand die een eigen B&B, hotel, guesthouse, chateau, agriturismo, camping of chambre d’hotes in Europa runt? En iemand die dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan.”

In deze castingoproep houden ze nog een voorzichtige slag om de arm. Het gaat namelijk om een ‘eventueel volgend seizoen’. Wij duimen alvast op een goede afloop!

B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4. Vooruitkijken kan via Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.