Enola Holmes, Netflix

Vergeet Sherlock, want zijn tienerzusje Enola Holmes is hier om de harten van de Netflix-gebruikers te gaan veroveren. De eerste officiële trailer van de nieuwste avonturenfilm is nu te zien! 

Article continues after the ad

Enola mag dan achterstevoren 'Alone' betekenen, maar dat ging in de wereld van dit tienermeisje niet op. Ze is opgegroeid met haar moeder aan haar zijde en de twee zijn dan ook een onafscheidelijk duo. Tot het onmogelijke gebeurt: haar moeder raakt vermist. Daarom treedt Enola in de voetsporen van haar bekende broer en wordt ze zelf een heuse superspeurder, zo goed dat ze haar broer om de tuin weet te leiden. Als dat maar goed gaat! Bekijk hieronder de officiële trailer.

Bekende cast

Netflix heeft voor deze aankomende avonturenfilm weer een hoop bekende gezichten weten te strikken. Zo kruipt Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown in de rol van Enola en zoekt zij naar haar moeder die wordt vertolkt door The Crown-ster Helena Bonham Carter. Verder zien we ook Henry Cavill en Sam Claflin voorbijkomen als de grote broers van het gezin. Bekijk hier ook nog een extra teaser.

Benieuwd? Enola Holmes staat vanaf 23 september op Netflix net als deze toffe titels.