Anouk in The Voice of Holland

Goed nieuws van zangeres/TVOH-coach Anouk! Na een lange afwezigheid woont ze weer bij haar kinderen in huis, die ze vanwege de coronacrisis lang moest missen.

Anouk lijdt aan een ernstige vorm van astma, waardoor ze in het begin van de coronacrisis lange tijd vastzat in Marokko, omdat ze niet naar Nederland kon vliegen. O.a. dankzij hulp van Ali B. kwam ze toch weer terug naar Nederland.

Daar aangekomen wachtte er nóg een drama op de zangeres. Het risico dat ze via één van haar kindjes besmet zou worden met het coronavirus was zó groot dat ze apart van haar vriend en kinderen moest wonen. Natuurlijk had ze op afstand wel contact, maar het was ongetwijfeld een zware dobber. Ze deed nog mee als coach in the Voice of Holland, maar alléén via een videoverbinding.

Article continues after the ad

Anouk weer in de draaistoel bij The Voice?

De laatste dagen werd Anouk weer in het wild gespot en haar manager bevestigde tegenover Shownieuws dat ze weer thuis woont. De zangeres is inmiddels gevaccineerd waardoor ze geen risico meer loopt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Toevallig maakte Jan Smit vandaag bekend dat hij niet terugkeert als jurylid in The Voice of Holland. Het boterde tijdens de talentenjacht totáál niet tussen Jan en Anouk, maar dat ze in het volgende seizoen gewoon weer in de stoel kan zitten heeft hier niets mee te maken. Smit wil zich volgend jaar richten op zijn 25-jarig jubileum als artiest.

Tegelijkertijd is de toekomst van The Voice of Holland een beetje onduidelijk. Volgens presentator Martijn Krabbé wordt het elk jaar moeilijker om de show te maken terwijl de kijkcijfers langzaam maar zeker teruglopen.