Robert ten Brink, All You Need is Love

We hadden er ons al bij neer gelegd: komende zaterdag zou de allerlaatste aflevering van All You Need Is Love te zien zijn… Gelukkig hebben we vandaag echter goed nieuws voor de fans! Het programma met Robert ten Brink krijgt er namelijk vier extra afleveringen bij.

All You Need Is Love verlengd vanwege corona

RTL maakte zojuist bekend dat het romantische programma All You Need Is Love verlengd wordt met vier extra afleveringen. Dat betekent dat de aflevering van komende zaterdag dus toch niet de allerlaatste is! RTL laat (via RTL Boulevard) weten dat het juist tijdens de uitbraak van het coronavirus goed is om zoveel mogelijk liefde te delen. Zodoende heeft men besloten All You Need Is Love te voorzien van een vierdelig staartje.

Article continues after the ad

Extra afleveringen All You Need Is Love in nieuw format

De vier extra afleveringen voor All You Need Is Love zullen wel iets korter zijn: ze duren namelijk een uurtje. Ook dat heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis. Er is bijvoorbeeld ook geen publiek aanwezig tijdens de nieuwe afleveringen. In plaats daarvan kiezen de makers bijvoorbeeld voor de bejubelde Love Streams en andere verrassende items. 

All You Need Is Love is deze zaterdag nog te zien om 20:20 op RTL 4. Vanaf 11 april zal het programma vier weken lang om 21:30 uur te zien zijn. Ter voorbereiding wijzen we je trouwens ook graag even op dit toplijstje met de emotioneelste momenten van het tv-programma.

P.S. Op zoek naar meer romantiek? Dit zijn volgens ons vijf geweldige romantische comedy’s op Netflix!