De acteurs van Riverdale mochten het bekend maken via hun socials: de populaire serie krijgt een vierde seizoen. We zitten nog vol in seizoen 3 van Riverdale maar het grote succes vertaalt zich nu dus in een snelle beslissing om flink door te pakken. Vinden we helemaal niet erg. 

Article continues after the ad

Happy de peppie

Uiteraard is het nieuws geweldig voor de makers en acteurs van Riverdale, die het nieuws vrolijk op insta deelden. En hoe leuk is het om je crew het goede bericht te laten delen? Hier een paar vrolijke posts. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HOW WE FEEL ABOUT SEASON 4

Een bericht gedeeld door camila mendes (@camimendes) op

 

 

Riverdale

De serie is gebaseerd op de personages uit een comic, Archie. In 2017 was het eerste seizoen op Netflix. Seizoen 3 was vanaf 10 oktober 2018 te zien. De serie gaat over het slaapstadje Riverdale. Een rustig plaatsje waar ogenschijnlijk niets gebeurt. Maar... er is een moord gepleegd en nou ja, eigenlijk is het één grote, heerlijke soap daar. En kijkers leven mee, wat we maar weer zagen toen na aflevering 1 van seizoen 3 Twitter ontplofte door iets dat personage Archie deed.... (spoiler alert).

Maar omdat seizoen 3 nog bezig is weten we helemaal niet waar seizoen 4 over zal gaan. Het zal waarschijnlijk gaan over het laatste schooljaar van de groep. En zal er weer een musical-aflevering komen? Ja toch. We gaan het zien! Maar eerste even seizoen 3 afkijken.