Seizoen 2 is net een dikke maand uit maar Netflix kondigt nu al aan dat comedydramaserie Atypical een derde seizoen krijgt! Dat betekent: nieuwe avonturen voor de autistische Sam en zijn familie. 

Waar seizoen 1 nog een beetje aftasten was, kreeg de tweede reeks - die sinds 7 september op Netflix staat - een stuk meer love van fans en critici. Zo kreeg Casey, Sams beschermende zusje, een grotere rol dit seizoen. De show volgt de autistische tienerpuber Sam die zich een weg baant door de wereld van high school, meisjes en familie. 

Typisch

De show maakte het nieuws zelf bekend in bovenstaand filmpje op twitter. Er komen opnieuw 10 gloednieuwe afleveringen! Wanneer weten we helaas nog niet.

Bye superhelden

Andere Netflix-originals hadden echter niet zo'n 'great day' als Atypical, zo bleek de afgelopen week. Superheldenshow Iron Fist kreeg slecht nieuws en ook zijn vechtersmaatje Luke Cage krijgt opeens geen vervolg meer. Toch is het ook weer niet alleen maar kommer en kwel, want: krijgen de twee power-buddies misschien een team-up-serie

Article continues after the ad