Het is nog een paar maanden wachten tot The Voice of Holland weer begint. Terwijl de vakantie in Nederland afgelopen is, kan Geraldine Kemper nog even een lekker momentje pakken op het strand. Topless, met twee vriendinnen, uiteraard! We hebben het immers over de meest exhibitionistische BNN’er van de oude garde!

Geraldine Kemper deed al een beruchte sexy fotoshoot met Kim Feenstra, en post op haar Instagram ook wel eens een paar blote billen. In haar nieuwste filmpje deelt ze topless beelden van zichzelf - en een paar vriendinnen - dansend op het strand!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

De danspasjes zijn nog wat onzeker, en de moves moeten onderling absoluut beter op elkaar afgestemd worden, maar het begin is er! Jan Versteegh is er weer als de kippen bij om zijn oud-collega (Proefkonijnen) te complimenteren: “Paradijsje!”

Article continues after the ad

The Voice of Holland

De beelden doen wel denken aan een voorproefje van een nieuw seizoen Expeditie Robinson (Kemper presenteert de Videoland-variant NL Vs BE), maar waarschijnlijk gaat het gewoon om guitige vakantiebeelden. Een nieuw seizoen Expeditie Robinson zit er voorlopig helaas niet in.

Het is dus even wachten tot Geraldine weer op televisie te zien is: waarschijnlijk pas in het nieuwe seizoen The Voice of Holland. Eerder vandaag zagen we dat Anouk in de talentenjacht gewoon weer van de partij is.