Verrassing! De eerste kandidaat van het nieuwe seizoen Dance Dance Dance is bekend geworden. Helaas kennen we de eerste afvallers óók al... Drama in danstelevisieland!

De eerste bekende Nederlander (of eigenlijk: Belg) die gaat swingen tot hij springt is Thomas Cammaert. Cammaert is (toneel)acteur (o.a. Soldaat Van Oranje) was panellid bij Ranking The Stars én de Mol, in het Wie Is De Mol?-seizoen van 2017. De deelname van Cammaert werd naar buiten gebracht door het nieuwe showbizz-programma 6inside. Bij RTL Boulevard keek de ex-Mol onlangs vooruit naar het nieuwe seizoen, dat inmiddels alweer behoorlijk spannend is.

 

Article continues after the ad

 

Dans is emotie, en de laatste tijd is er aan drama geen gebrek bij de Nederlandse dansprogramma’s. Eerder werd al bekend dat schaatser Kjeld Nuis zich moest afmelden voor Dance Dance Dance. De atleet en zijn vriendin zaten al midden in de training, maar hun relatie liep op de klippen. Nuis meldde zich af voor de show; wie hem vervangt is nog niet bekend.

Dance Dance Dancing With The Stars

Dance Dance Dance verhuisde verder van RTL4 naar SBS6, waarop RTL meldde dat Dancing With The Stars weer terugkeerde. Oud DDD-presentator Jandino Asporaat kondigde deze week aan óók naar SBS te verhuizen.
 

Asporaat presenteerde Dance Dance Dance een paar seizoenen, samen met Chantal Janzen. Vorig seizoen werd Jandino vervangen door Humberto Tan, maar het lijkt waarschijnlijk dat hij nu via een omweg weer terugkeert naar het dansprogramma.

 

Aangezien Chantal Janzen voorlopig bij RTL zit… zou Dance Dance Dance mogelijk iets zijn voor Romy Monteiro? Wanneer de populaire dansshow terugkeert op tv is nog niet bekend.