Valt het Duitse dorp Winden nog te redden? Kunnen Jonas en zijn vrienden de naderende apocalyps verijdelen? Check de trailer van het derde en laatste seizoen van Dark.

In Dark gaat er het een en ander mis in het Duitse dorpje Winden. Onder de nucleaire reactor gebeuren rare dingen, waardoor de inwoners rondgeslingerd worden tussen 1921, 1953, 1986, 2019 én 2051! Op deze manier leren ze de geschiedenis van Winden én hun families kennen, en hopen ze het einde van de wereld te voorkomen.

Netflix maakte eerder bekend dat het derde seizoen van Dark het slot zou vormen, en dat het op 27 juni verschijnt. Vandaag kwam daar ook een spannende trailer bij! Als je tijdreizen nog niet ingewikkeld genoeg vond, dan heeft Dark een leuke verrassing: er wordt gereisd tussen verschillende dimensies!

Article continues after the ad

Dark

Dark is de eerste Duitse Netflix Original en was vanaf seizoen 1 een groot succes. Samen met het Deense The Rain vormde het het Europese antwoord op de megahit Stranger Things. Ook The Rain komt dit jaar na seizoen 3 ten einde, maar een verschijningsdatum is nog niet bekendgemaakt. Stranger Things verwachten we rond de feestdagen weer terug te zien op Netflix.